NE FELEDJE, A BAJ BÁRKIVEL, BÁRHOL MEGTÖRTÉNHET.

Eltérő balesetbiztosítási védelemre van szüksége egy családnak, más igényei vannak egy üzletembernek, más kockázatnak van kitéve egy hivatásos sofőr, vagy a Z generáció.

A baj bármikor megtörténhet

Különösképp veszélynek van kitéve, ha rendszeresen közlekedik autóval vagy gyalogosan, ha aktívan tölti szabadidejét, vagy ha esetleg már az idősebb korosztályhoz tartozik.
Az Aegon Help balesetbiztosítás legfőbb előnyei Ön és családja számára

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Érdemes balesetbiztosítást kötni?

IGEN!

Különösképp veszélynek van kitéve, ha rendszeresen közlekedik autóval vagy gyalogosan,
ha aktívan tölti szabadidejét, vagy ha esetleg már az idősebb korosztályhoz tartozik.
– Újszerű kockázatokra is védelmet nyújt
– Egyénileg és családi változatban is megköthető
– Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül biztosíthatja magát
– Külföldön is védve lesz
Ne csak a szerencsében bízzon! Kössön balesetbiztosítást, óvja magát és szeretteit!
Eltérő balesetbiztosítási védelemre van szüksége egy családnak, más igényei vannak egy üzletembernek, más kockázatnak van kitéve egy hivatásos sofőr, vagy a Z generáció.
Balesetbiztosításunkat a különféle élethelyzetek eltérő igényeinek megfelelően alakítottuk ki, és az egyes módozatokon belül is 2-3 féle csomag közül van lehetősége kiválasztani az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelőbbet.

Gyerek balesetbiztosítás

A gyerekek életkorukból adódóan rosszabbul mérhetnek fel egy közlekedési helyzetet, de az iskolában vagy sportolás közben is megtörténhet velük a baj. Fontosnak tartottuk a számukra kialakított biztosításnál, a baleseti kockázatok mellett az elmaradt tanulmányok pótlásának támogatását is, hiszen, ha baleset miatt hosszabb ideig hiányoznak az iskolából, költséges magántanárra lehet szükség a lemaradás behozásához. Egy 6 éves gyermek számára már havi 732 Ft/hótól talál jó biztosítást.

Family balesetbiztosítás

A család mindennapi örömeink forrása, óriási kincs, melyet védeni kell. A családok számára kínált balesetbiztosításnál fontos hangsúly van a leggyakoribb baleseti elemeken, de belekerült a csomagba a baleseti eredetű keresőképtelenség is (ha a biztosított kereső családtag baleset miatt kiesik a munkából) valamint a gyerekek számára fontos elmaradt tanulmányok pótlása (ha baleset miatt a gyermek sokat hiányzik, és magántanárt kell fizetni). A családi módozatban maximum 6 személyre lehet biztosítást kötni. Egy átlagos 4 fős család (40 éves főbiztosítottra és 38, 10 és 8 éves társbiztosítottakra) biztosítási díja elérhető már havi 1711 Ft/hótól.

50+ Senior balesetbiztosítás

Igaz, a baj bárkivel megtörténhet, de sajnos az idős embereknél életkorukból vagy megromlott egészségi állapotukból adódóan ez nagyobb eséllyel bekövetkezhet. Ezért mi gondoltunk az idősebb (50+-os) korosztályra is, és összeállítottunk egy számukra releváns balesetbiztosítást, mely elsősorban baleseti és egészségügyi elemekre helyezi a hangsúlyt, ráadásul előzetes egészségügyi kockázatelbírálás nélkül lehet a szerződést megkötni. A legolcsóbb senior balesetbiztosítás egy 55 éves embernek már havi 2495 Ft/hótól elérhető.

Business+ balesetbiztosítás

Az üzletemberek stresszes és rohanó életmódjukból adódóan számos veszélyhelyzetnek vannak kitéve, így nagyobb az esélye is egy nem várt baj bekövetkezésének. A számukra kínált biztosításnál mind a szolgáltatások számát mind a térítési limiteket tekintve igyekeztünk maximalizálni a biztosítás általnyújtott védelmet, mely olyan speciális elemeket is tartalmaz, mint a rablás vagy a második orvosi szakvélemény. Mindez egy 35 éves személy esetében már havi 2738 Ft/hótól elérhető.

Z generáció balesetbiztosítás

A fiatalok, vagyis az 1990-es évek végén, vagy az után született nemzedék tartozik ennek a biztosításnak a célcsoportjába, akik egyre inkább felgyorsult életet élnek, és állandóan mozgásban vannak. Épp ebből eredően van szükségük egy olyan biztosításra melyben van baleseti védelem, de megtalálható benne az elmaradt tanulmányok pótlása, a szövődményes kullancscsípés, vagy akár a személyi okmányok pótlásának térítése. Így a fiatalok életmódjához igazodva akár a nyári fesztiválszezonban is jól jöhet ez a balesetbiztosítás, mely egy 16 éves fiatalra elérhető már havi 1091 Ft/hótól.

Sofőr balesetbiztosítás

Ön is hivatásos sofőr, vagy csak a napi teendők miatt ül állandóan az autójában? Ha igen, Önnek különösen fontos lehet a balesetbiztosítás. Bármennyire is rutinos vezető Ön, gyakran mások hibájából történik a közlekedési baleset. A sokat vezetők számára kialakított csomagjainkban leginkább a baleseti és a közlekedési balesetekhez kapcsolódó szolgáltatások kaptak légyeges hangsúlyt. A legolcsóbb csomag, egy 30 éves személy számára, már havi 988 Ft/hótól megköthető.