40 felettiek figyelem! Megvehetitek a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt – Így köthetsz hivatalos megállapodást az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal! Szolgáltai időt, jogosultsági időt vehetsz! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni!

Köthetünk megállapodást Szolgálati idő és nyugdíjalapot képező jövedelem szerzése céljából is.– megkötheti olyan, aki nem rendelkezik folyamatos biztosítási jogviszonnyal (folyamatos járulékfizetés mellett!!!)– A foglalkoztató által külföldön foglalkoztatott biztosított 1997–98. évekre vonatkozó szolgálati idő és nyugdíjalapot képező jövedelem szerzése céljából köthet megállapodást.

Köthetünk megállapodást Szolgálati idő szerzése céljából is.

– Ha valaki 1998. január 1-jét követően bármilyen felsőfokú intézményben tanult, akkor ennek az időszaknak a szolgálati időként való elismerésére is lehet megállapodást kötni

– Köthet olyan is megállapodást, aki már betöltötte az öregségi nyugdíjkorhatárt, de nincs elegendő szolgálati ideje. Megveheti a szolgálati időt a résznyugdíjhoz vagy a teljes öregségi nyugdíjhoz is, de fontos tudni, hogy csak 5 évre és visszamenőlegesen meg kell fizetni a járulékokat!

– 1998. évre a gyes idejével megegyező otthoni gondozás idejére köthető megállapodás szolgálati idő szerzése céljából.

A cikk az http://www.otvenentul.hu cikke alapján készült.

További tudnivalókért érdeklődjön az Onyf-nél!